torsdag den 23. maj 2013

Ukrudt og pesto

Det blev til en omgang frisk pesto i dag.

Haven bugner af grønt, især skvalderkål ;0) - så der blev samlet skvalderkål, de helt nye fine skud og der blev også lige plukket et håndfuld kinaløg. 

Til disse to grønne blev der tilsat soltørrede tomater, hvidløg, citronsaft, saltmandler ( fremstillet af mig) 
lidt Picobello ost og olivenolie.



Det blev til den herligste pesto som blev nydt til de ovnbagte grønsager, kyllingbrystet der var grillet og knækbrød af ene frø. 

Nu er jeg/ vi mætte og veltilpasse  - kaffen er på vej :)

Dejlig aften til jer alle derude.

5 kommentarer:

  1. Uhm, hvor lyder det lækkert alt sammen - god idé med hjemmelavet pesto og at bruge skvalderkål! Her har vi lavet ramsløgspesto :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har stadig ramsløgspesto til gode - Lone priser det også ;0)

      Slet
  2. Uhm, hvor lyder det godt. Var dog ikke klar over at man kan spise skvalderkål :)

    SvarSlet

Skriv en lille hilsen, kommentar eller hvad du føler for. Jeg elsker af få en lille besked.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...