Det blev til en omgang frisk pesto i dag.
Haven bugner af grønt, især skvalderkål ;0) - så der blev samlet skvalderkål, de helt nye fine skud og der blev også lige plukket et håndfuld kinaløg.
Til disse to grønne blev der tilsat soltørrede tomater, hvidløg, citronsaft, saltmandler ( fremstillet af mig)
lidt Picobello ost og olivenolie.
Det blev til den herligste pesto som blev nydt til de ovnbagte grønsager, kyllingbrystet der var grillet og knækbrød af ene frø.
Nu er jeg/ vi mætte og veltilpasse - kaffen er på vej :)
Dejlig aften til jer alle derude.
Uhm, hvor lyder det lækkert alt sammen - god idé med hjemmelavet pesto og at bruge skvalderkål! Her har vi lavet ramsløgspesto :-)
SvarSletJeg har stadig ramsløgspesto til gode - Lone priser det også ;0)
SletMums siger jeg bare ;O))
SvarSletDet var det :)
SletUhm, hvor lyder det godt. Var dog ikke klar over at man kan spise skvalderkål :)
SvarSlet