tirsdag den 31. maj 2011

Sidste dag på arbejdspladsen

derfor havde jeg bagt lækker rabarberkage som blev serveret med creme fraiche smagt til med vanilie, citronsaft, citronskal og lidt rørsukker.

Det smagte dem :)

Det var lidt trist, men sådan er mit liv lige nu- ikke arbejdsløs, men delvist raskmeldt og næsten parat til arbejdsprøvning!

Vi sagde ikke farvel, men på gensyn. Jeg skal jo stadig på apoteket ind i mellem, og e- mail og sms'er findes også.

Mange af os har kendt hinanden i 30 år eller mere, så det kan aldrig blive et farvel- vi kender hinanden, familien og de ting der er sket i alle årene. Vi mødes igen- helt sikkert.

Jeg havde ønsket mig en lille hoptimist i egetræ, og den fik jeg, jeg er så heldig.

Hver gang jeg savner dem, er lidt trist eller bare tænker på dem - ja, så kan jeg give den lille hoptimist et lille tryk og så hopper og danser den for mig. :0)

7 kommentarer:

 1. Lyder trods alt dejligt positivt. Og skønt med en lille hoptimist. Knus og kram fra ældstebarnet.

  SvarSlet
 2. Nu må du nyde friheden og den dejlige danske sommer. Og du kan jo altid droppe forbi med en ny rabarberkage :)

  SvarSlet
 3. Livet er ikke lutter lagkage...der er altså også rabarberkager...

  SvarSlet
 4. Ja, det kunne være trist, og det skriver du også at det er, men alligevel fornemmer jeg, at du er i stand til at se det positive i det trods alt. Det håber jeg du kan - det gør alt andet lige livet lidt sjovere. Ønsker dig det bedste.

  SvarSlet
 5. Sikker på at du nok skal få en masse godt ud af din nye tilværelse og et super godt minde med den hoptimist. Ønsker dig AL det bedste fremover. Kh

  SvarSlet
 6. Hov - hvad er nu det jeg læser!
  Jeg fornemmer du er lidt trist og så alligevel accepterer du situationen. Jeg håber meget at din nye hoptimist hjælper dig med at se lyset og mulighederne i dit "nye" liv.
  Måske er det nu, du skal hoppe ud i en Amio-butik med dine glas ting?? Det kræver meget tid at starte sådan en butik op, men det er sjovt!

  SvarSlet
 7. Det var smukt at læse, Marianne, og jeg fornemmer en optimisme, selv om det også er lidt trist. Skønt med en lille hoptimist til at huske en på det lille smil i hverdagen.

  SvarSlet

Skriv en lille hilsen, kommentar eller hvad du føler for. Jeg elsker af få en lille besked.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...