torsdag den 10. februar 2011

Hverdagsbilleder NO 4

 
Så er der en ny udfordring fra Hanne 
 
"Hønsefødder og gulerødder" - noget om madvaner
 
og hvor mærkeligt.
Har i dag været på biblioteket og lånt
 
Hønsefødder og gulerødder
af
Annette Danielsen
 
Nå, tilbage til dagens udfordring.
 
Vi spiser ikke for at leve
men lever for at spise.
 
Vi elsker mad, god mad.
 
Kan godt lide enkelhed i madlavningen, så man kan smage hver enkelt ting.
 
GOD MAD:
 
 
Vi bor på landet og har ænder.
 Racen er Moskus, den eneste race der ændre navn efter slagtning.
 
I supermarkedets frysedisk hedder den:
berberi.-and !
 
Vi spiser rigtig meget fjerkræ og altså også and,
Grillet, sprængt, stegt, røget.
 


En af favoritsalaterne.


Enkelt.

Hjemmebagt brød til er et hit.

11 kommentarer:

  1. Okay det var startskuddet på, at gå ud at lave aftensmad (det er min tur idag....øv)..... skønne billeder :-)

    SvarSlet
  2. Uhmmm jeg bliver en lillebitte smule lækkersulten af dine dejlige billeder.
    Jeg drømmer om at forsøge mig med syltet and.
    Confit canard tror jeg det hedder.
    Har du prøvet det?

    SvarSlet
  3. kan se du bruger gulerødder i salaten skønt :) og kylling er en gude spise :)

    SvarSlet
  4. Fjerkræ smager godt... bliver skisme helt sulten nu!

    SvarSlet
  5. Bettina:
    Trøst dig med at det er min tur hver dag( min egen fejl)

    Hanne:
    Confit de canard er en gudespise og ja jeg har prøvet det- flere gange. I mit køleskab står i øjeblikket confiterede andekråser. Uhmm.

    Belladotte:
    Æælsker kylling, da børnene boede hjemme opdrættede vi også kyllinger - det var godt.

    Kirsten:
    Ja , sulten kan vi hurtigt blive når vi ser/læser om mad ;)

    SvarSlet
  6. Mums det ser indbydende ud - godt middagen er tilberedt og indtaget, nu kan der slappes på divaneseren ;o)

    SvarSlet
  7. Hvor er det et dejligt billede af ænderne :)
    Jeg elsker også en god ost, tomat og pesto med hjemmebagt brød - lækker luksus!
    Klem

    SvarSlet
  8. Jeg, som er jæger - hmmm... Ha, jeg er ikke helt sikker på, at jeg kunne aflive og spise de der ællinger, hvis jeg havde gået og passet de nuttede væsener.

    piv...

    SvarSlet
  9. Mette
    Ja, en gang imellem gør vi plads til lidt luksus:)

    Fru Olsen.

    Hva' søren, pivet? Jamen jeg kan love dig for at de ikke er nuttede når de er
    3-4 mdr.
    P.s. Jeg nusser dem heller ikke og de fårikke navn ;0)

    SvarSlet
  10. Sikke søde ællinger med mor og far formoder jeg, det må være svært at kappe hoved af dem når man selv har opdrættet dem. God salat med rucola, rødbedeblade, pinenødder og gullerødder. Lækkert.

    SvarSlet
  11. Nej, jeg syntes netop ikke at det er svært når jeg selv har opdrættet dem - og det er mig der passer dem.
    Når de skal slagtes ved jeg de har haft et godt liv, så er det ok for mig. Vi slagter selv herhjemme så jeg ved også at de ikke lider overlast- od så smager det godt :)

    SvarSlet

Skriv en lille hilsen, kommentar eller hvad du føler for. Jeg elsker af få en lille besked.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...