torsdag den 24. oktober 2013

ButikstyveriSkulle lige ud og handle et par små ting til hverdagen 
Ja, og i Fakta er der sjældent mange mennesker, så det blev der i dag.

Jeg er ikke god til at handle, der er alt for mange indtryk og når de har flyttet rundt på tingene,
kan jeg jo ikke bare handle på rutinen :(

Samtidig er jeg ekstrem lydfølsom, så da der 6-8 m bag mig, lød en mærkelig( som hård plast der bliver flået) høj lyd, vendte jeg mig om for at se hvad det var. 

En dame rev emballagen af en pakning der indeholdt nogle medicindoseringsæsker. Hun blev så forfjamsket da hun så jeg kiggede på hende at hun tabte plasten.
Hun forsatte nedad mod mig, og lige ved siden af hvor jeg stod for at finde nogle øko æg tabte hun en af de små medicindoseringsæsker  - kiggede igen rundt og samlede den op. Der var kun hende og jeg i det område. 
Så gik hun op af midtergangen og jeg står og kigger efter hende, håber hun fortryder sit forehavende. Men nej, hun smider indpakningen ved nogle andre vare, opdager mig og stiller sig som om hun er ved at kigge på det der ligger i kurven. Æskerne havde hun samtidig puttet i lommen.

Nu var det nok, mig ud og hente en ansat og fortælle hende hvad der skete i butikken og hun tog sig af det. Damen hentede sin kurv hvori der lå en plastpose og købte et eller andet. Det kunne jo ikke være medicindoseringsæskerne da stegkoden stod på det plastik hun havde efterladt længere inde i butikken! 
Ved udgangen stod der en medarbejder og bad hende følge med - hvad der efterfølgende skete ved jeg ikke- men jeg var rystet og er det egentlig stadig for så kommer tvivlen og min kærlighed til mennesker frem og prikker lidt til mig. 

Men det er ikke ok at stjæle selvom man ikke har mange penge - så er det dig og mig der kommer til at betale for det. 

P.s. Dagen forinden havde damen været inde og spørge, lige netop den medarbejder jeg havde fat i,efte medicindoseringsæskernr, men de var endnu ikke kommet i butikken, da reklametilbud først gælder fra torsdag.

12 kommentarer:

 1. Øv, det er en rigtig ubehagelig oplevelse, som du må prøve at ryste af dig. Jeg så engang en butiksindehaver anklage en kvinde for tyveri af tøj - men hun havde ikke stjålet noget, og det var noget af det mest pinlige, jeg har oplevet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var ubehageligt men jeg tror den er ved at være rystet af .

   Slet
 2. Jeg forstår godt dit dilemma - tænk at gøre sig til tyv for nogle doseringsæsker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Kirsten og prisen var 29,00 kr !!

   Slet
 3. En ubehagelig oplevelse, men du handlede efter min mening rigtigt...
  Knus til dig

  SvarSlet
 4. Sådan en oplevelse sætter sig.
  Vi må håbe, hun får en lærestreg.

  SvarSlet
 5. øv for en oplevelse! og sikke frækt. Du gjorde det helt rigtigt, for sådan noget er bare ikke i orden.
  Håber du trods alt får en rolig aften :-)

  SvarSlet
 6. Snattare finns överallt och i alla åldrar..hoppas hon fick sig en obehaglig upplevelse efteråt och inte gör om det hela. Trist för dig att behöva vara med om men rätt ska vara rätt! Kram på dig

  SvarSlet

Skriv en lille hilsen, kommentar eller hvad du føler for. Jeg elsker af få en lille besked.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...