Gode venner meldte deres ankomst
og da de elsker god kage
ja, så måtte det handles
Rabarbertærten med marcipan og smuldredej blev sat i gang
Mandler, mel, bagepulver, salt, sukker og æg til smuldre-dej.
Smuldredejen klappet ovenpå rabarber/marcipan,
små striber af smeltet smør eller Becel
og så i ovnen i en halv times tid ved 200 gr .
Den skal være mørk men ikke brændt ;0)
Serveres med flødeskum eller vanilleis 😋
MUMS :)
SvarSletJeps ;0))
SletJeg svømmer helt væk i savl og slubren. Hold op hvor ser og lyder
SvarSletdet lækkert:))
Tak Stine - de tog mere end en gang ;0)
SletUmm, jeg forstår godt at der blev taget et par gange :))
SvarSletJa, så er det værd at lave noget :)
SletNam-nam, din opskrift må prøves også her! Vores rabarbercrumble var også med marcipan :-)
SvarSletMarcipan er godt - uhm - sig til hvis i har lyst til t lave den - så sætter jeg mål på ;0)
Slet