Fandt på en blog med LCHF opskrifter, en opskrift på marcipanpåskeæg med lakrids og overtrukket med chokolade. De fristede - for meget ;)
Opskriften var med hjemmelavet marcipan, da sukker jo ikke er andet en kulhydrater!
I min fryser befandt der sig noget lækkert marcipan, og da jeg ikke går sukkeramok p.g.a et påskeæg eller to - ja så var det let at komme i gang.
Øh, så var der jo også lige det med lakridsen- havde noget lakridsrodspulver, men det er jo ikke lakrids:(
I skabet fandt jeg så noget engelsk lakrids, bestående af lakrids og anis - det måtte jeg prøve.
Har en stavblender der kan noget, og den lille ekstra krydderurtehakker der er til, knuste så let som ingenting mine fine så rombeformede lakridser, til det lækreste pulver .
Lakrids og marcipan blev blandet og jeg formede små (15g ) fine påskeæg som efterfølgende blev overtrukket med en lækker 70% chokolade.
Pyntet blev de også - med lidt lakrids.
De er gode - rigtig gode :)
Nøj de ser lækre ud og meget professionelle. De ligner fuldstændig dem man kan købe i en chokolade forretning. Jeg kan godt forestille mig, at de må smage fantastisk.
SvarSletTak tak - har aldrig prøvet at lave påskeæg før :) så det må være begynderheld :)
SletDet lyder som en herlig blanding! Sjovt som lakrids har vundet indpas i adskillige ting - med berettigelse!
SvarSletMeget smukke æg som jeg godt kunne sætte tænderne i :))
Du skulle være så velkommen Kirsten :)
SletHvor lyder det dog lækkert - og synet er vildt flot! Jeg har aldrig prøvet at lave påskeæg, men det kunne være sjovt :-)
SvarSletMadame, jeg havde heller aldrig prøvet det før - og det gik :)
SletNøøøj hvor lyder det lækket, sidder bogstavligt og savler;)
SvarSletNaaaaaj hvor ser de lækre ud! :-)
SvarSlet