mandag den 17. december 2012
Kandiseret appelsinskal - sådan
Brugsen havde udsolgt.
Ja, jeg kunne bare køre et andet sted hen, jeg ved det - men på den anden side, det jeg kan få i byen er jo ikke økologisk og hjemme havde jeg økologiske appelsiner.
En omgang surfing på nettet gav en opskrift jeg troede på! - har meget kritiske øjene når det er opskrifter - gider ikke lave noget jeg ikke tror på!
Opskriften fandt jeg HER men jeg tilføjede lidt ekstra sukker - en mellemting mellem den originale opskrift og den jeg fandt :)
De er ikke færdige - de mangler at tørre.
Dem med sukker skal bruges i bagværk som cantuccini og panforte, de andre skal overtrækkes med chokolade :0)) - me like
Etiketter:
Berlin. Ferie
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Åh, hvor ser det lækkert ud!!! Kandiseret appelsinskal er bare så godt - også med chokoladeovertræk :-) Men jeg har aldrig prøvet at lave det selv ..
SvarSletSå er chancen der nu Madame - jeg havde heller ikke prøvet det før :)
SletUhm, det må prøves, jeg elsker dem med chokolade ...
SvarSletJa, det er jo ikke svært men sjovt at prøve noget nyt :)
Slet