Søgte og søgte efter en opskrift på gazpacho, men egentlig fandt jeg dem kedelige og ikke interesante, man kan jo ikke leve af koldskål hver gang det er varmt.
Så poppede der en opskrift op på gazpacho med vandmelon.
Klidmosters blog indeholder mad i alle afskygninger og jeg tror ikke man går forgæves hvis man kigger efter en opskrift:)
Jeg fik lavet en gazpacho, uhmm hvor den smagte og læskede.
Den fik en lille klat creme fraiche og så noget finthakket grøn chili fra drivhuset, hvorefter den blev serveret i et frosset glas.
Opskriften har jeg selvfølgelig ændret lidt – vi er jo alle forskellige – og en opskrift er jo kun vejledende
Klidmosters gazpacho i let ændret udgave :)
1/4 vandmelon skåret i store tern
250 g tomat skåret i kvarte
1/2 chili med smag
1/2 rødløg
250 g squash i store tern uden kernerne og uden skræl
1-2 fed hvidløg
1-2 spsk god olivenolie
1 spsk god eddike – gerne en hindbæreddike.
saften fra 1/2 – 1 citron
salt og peber
Alt blendes , smages let til , sættes i køleskab mindst et par timer hvorefter man smager til igen .
Hvor ser det dog lækkert ud! Vi var inviteret ud og fik netop denne dejlige suppe i dag - den passer så godt til en lun sommerdag ;O)
SvarSletKæresten lavede en ordentlig skudefuld i forgårs.
SvarSletDen sidste skvæt blev slubret i aften.
Smagen bliver absolut ikke ringere af at suppen får lov at trække i køleskabet.
Det er en wunderbar sommerspise med knasende nyristede croutoner til;))
Uhm, den ser dejlig ud i din udgave ;-)
SvarSletMums det lyder godt og ser fantastisk ud - kopierer straks opskriften - tak!
SvarSletDette ser jo riktig godt ut:)
SvarSlet