Så poppede der en opskrift op på gazpacho med vandmelon.
Klidmosters blog indeholder mad i alle afskygninger og jeg tror ikke man går forgæves hvis man kigger efter en opskrift:)
Jeg fik lavet en gazpacho, uhmm hvor den smagte og læskede.
Den fik en lille klat creme fraiche og så noget finthakket grøn chili fra drivhuset, hvorefter den blev serveret i et frosset glas.
Opskriften har jeg selvfølgelig ændret lidt – vi er jo alle forskellige – og en opskrift er jo kun vejledende
Klidmosters gazpacho i let ændret udgave :)
1/4 vandmelon skåret i store tern
250 g tomat skåret i kvarte
1/2 chili med smag
1/2 rødløg
250 g squash i store tern uden kernerne og uden skræl
1-2 fed hvidløg
1-2 spsk god olivenolie
1 spsk god eddike – gerne en hindbæreddike.
saften fra 1/2 – 1 citron
salt og peber
Alt blendes , smages let til , sættes i køleskab mindst et par timer hvorefter man smager til igen .
Hvor ser det dog lækkert ud! Vi var inviteret ud og fik netop denne dejlige suppe i dag - den passer så godt til en lun sommerdag ;O)
SvarSletKæresten lavede en ordentlig skudefuld i forgårs.
SvarSletDen sidste skvæt blev slubret i aften.
Smagen bliver absolut ikke ringere af at suppen får lov at trække i køleskabet.
Det er en wunderbar sommerspise med knasende nyristede croutoner til;))
Uhm, den ser dejlig ud i din udgave ;-)
SvarSletMums det lyder godt og ser fantastisk ud - kopierer straks opskriften - tak!
SvarSletDette ser jo riktig godt ut:)
SvarSlet