mandag den 17. december 2012

Kandiseret appelsinskal - sådan


Brugsen havde udsolgt.

Ja, jeg kunne bare køre et andet sted hen, jeg ved det - men på den anden side, det jeg kan få i byen er jo ikke økologisk og hjemme havde jeg økologiske appelsiner.

En omgang surfing på nettet gav en opskrift jeg troede på! - har meget kritiske øjene når det er opskrifter - gider ikke lave noget jeg ikke tror på!

Opskriften fandt jeg  HER  men jeg tilføjede lidt ekstra sukker - en mellemting mellem den originale opskrift og den jeg fandt :)

De er ikke færdige - de mangler at tørre.

Dem med sukker skal bruges i bagværk som cantuccini og panforte, de andre skal overtrækkes med chokolade :0)) - me like






4 kommentarer:

  1. Åh, hvor ser det lækkert ud!!! Kandiseret appelsinskal er bare så godt - også med chokoladeovertræk :-) Men jeg har aldrig prøvet at lave det selv ..

    SvarSlet
    Svar
    1. Så er chancen der nu Madame - jeg havde heller ikke prøvet det før :)

      Slet
  2. Uhm, det må prøves, jeg elsker dem med chokolade ...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er jo ikke svært men sjovt at prøve noget nyt :)

      Slet

Skriv en lille hilsen, kommentar eller hvad du føler for. Jeg elsker af få en lille besked.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...